Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Anyahita üzenete az AranyAsszonyokhoz

2010.01.03

2008.12.17.

"Szeretettel küldöm felétek:


Drága Gyermekeim! Anyahitaként szólok hozzátok, minden nemű női minőségemben. Ebben a nehéz időszakban gondolatokat adnék nektek, melyek megnemesítik és megmelengetik a szíveteket.

Aranyasszonyok ha megszülettek közétek, ők mindig a Nagyboldogasszony szolgálói voltak, akik az Életfát teljes jogon átjárhatták és a lelkeket kísérhették, átsegíthették átjárókon és kapukon. Ők voltak hivatottak az átkötésekre, más minőségre való felemelésre. Volt ki élet- halál időkaput nyitotta és zárta, ők születésekkor és halálozásokkor voltak jelen, volt ki adott időszakban új életminőséget adhatott emberek kezébe. Aranyasszonynak lenni nehéz és sokrétű feladat. Őket tisztelet övezte nagyon sokáig a földi síkon, de mint minden érték úgy ez is pusztulásra ítéltetett ember által. Küldtünk közétek abban a sötét időszakban is Aranyasszony megtestesüléseket, de őket eltakartuk ember szeme elől.

Ebben az időszakotokban újra születhettek igazi minőségükben Aranyasszonyaitok, és újból elküldhettem közétek Szolgálólányaimat, hogy Szolgálatot teljesítsenek ember mellett, hogy felismervén önnön értékeiket, az embereknek egy más minőségű életet legyenek képesek átadni. Lassan ráébredtek önmagatokra én szívem gyermekei, és ha meg is ijedtek Szolgálatotok nehéz voltától, de szívetek , mely az én szívemhez kapcsolódik, erővel és nemes szerelmetes érzésekkel telítődik, és felismervén önnön magatok értékét és feladatát tanítani, szolgálni és gyógyítani fogjátok az embereket.

Valaha volt egy hószín, magas tornyú palotátok. Egy központ, ahol a legmélyebb gyógyítások folytak. Energetikai szinten jelen van már köztetek, és eljön az ember is, ki megépíti nektek. Az ódon park közepén álló épület helye kijelöltetett, amikor elkezdtétek meglátni, és a földre bekötni az épület energiáit. Gyermekem, ki átadja nektek az üzenetet kivetíti felétek, hogy lássátok, használjátok már most gyógyításaitokhoz. Ő ezt Tündérkertnek hívja teljesen jogosan, mert a csoda és a varázslat a tündérekhez kötődik, és ti ezt viszitek el az emberek közé. Aranyasszonyok mindig tündérenergetikával születtek meg.

Varázslat és csoda van a kezetekben, a szívetekben és a lelketekben.
Ez év végéig kérlek benneteket, hogy próbáljatok áradni a szívetekből, bármennyire is nehéz ez most emberként, mert ez benneteket is megvált, és a belőletek kipattanó szivárványszín szikráktól az emberek képesek lesznek saját poklukból kilépni végre. Most nagy a küzdés a felszínen, a megkísértő energiák nehezen engedik el áldozataikat, és az embereknek nagy szükségük van a ti csodáitokra. Egy érintés, egy simítás, egy mosoly ami a szívetekből jön, ez számukra most megváltó lehet.

Kérlek benneteket, hogy higgyetek magatokban, Mi hiszünk bennetek. Aki idáig eljutott ebben a létezésében, és elér hozzá az üzenet, ők mind Aranyasszonyok, és méltónak találtattak a szolgálatra. Aranyasszonyokat sok férfi erő kell hogy támogassa, mert védelem, és egy másfajta bölcsesség és tudás nélkül nem tud kibontakozni a maga gyönyörűségében a hajdan volt, és most ismét szükségszerű Szövetség.
Asszony és Férfi Harmóniája
teszi tökéletessé a munkátokat.
Áldottak vagytok mindannyian, és a Kegyelem erejében részesültök, mely felold benneteket a régmúlt béklyói alól."

Csatornázta Kosztich Évi