Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

ÜZENET

2010.07.29

"Úgy szól a prófécia, hogy akit TE úgy vélsz hogy eljött az ideje, annak küldd tovább a Szót, ha jónak látod. Ezzel átteszed egy másik minőségbe, és útjára állítod.
Én most ezennel megteszem veled. A Szó ma hajnalban hangzott el.

Prófétává avatott Gyermekem felvezettem a hegytetőre, beültettem a Királyi Trónba, hogy emberi szívén keresztül zengve a Szó elérjen szívetekig, s megérezzétek az Elhívást.

Gyermekem Szeme messzire nézett, s látta, hogy tengernyi Fény óvja őt az Árny kereső szemétől, s szívét kitárta, hogy beléírjam a Próféciát mely indítja az Időt, s mely elhozza az Egyszervolt Paradicsom lényegiségét s csodáját.

Halljátok a Szót, kiknek szívében a Mag kicsírázott!

Új Hajnalt köszöntve áldjátok az Embert, ki kilépett a sötétség mocsarából, s elindult az Úton mely Hazaviszi őt.

Boldogasszonyi minőségemben megnyitom szívetek, hogy erőtökre és tudásotokra ébredvén tegyétek Szolgálatotok.

Emlékezzetek, hisz véretekben hordjátok elmúlt idők tudását, mellyel tanítottatok.

Ezen életetek minden próbatétele visszahozta az emlékezést, s megtapasztalásotok mélyen beíródott sejtjeitekbe. Hitelességetek bizonyítványa lett ez.

Ki állta a próbát, most meghallhatja a Szót.

Leányaim, kik erőtökre és értéketekre kaptatok bizonyosságot, álljatok elő hitetek teljében és tanítsátok, vezessétek a vakokat, kik tévelyegnek a homályosságban.

Adjátok vissza szabadságukat, mellyel önmaguk felett dönthetnek.

Nehéz, de nemes munka vár rátok.

Fiaim, kik eddig kardot hordtatok, s pusztítottátok az Árny szolgálóit, tegyétek le a kardot, és büszke erőtökkel lépjetek lányaim háta mögé, s őrizzétek Fényetek Lángjával az ő tisztaságukat.

Őseitek feltámadt Szelleme téren s időn kívül viszi a Tudást. Nemcsak testben élők dolgoznak az Átalakulás időszakában, hanem minden lélek, kit feladata hozzáköt ezen Időhöz.

Ezen felhívás azokhoz jut el, kikben eldőlt már, hogy erejükből és tudásukból fakadóan be tudják tölteni létezésük értelmét.

Ezen lelkek felfűződnek a Boldogasszonyi arany szálra, mely védi és óvja őket, s ellátja mindazzal, melyre szükségük van munkájukban.

Akik először fűződnek fel, ők rámutathatnak az utánuk jövőkre, ha meglátják bennük az ébredő lélek szabadság utáni vágyát, mely elvezeti őket a Haza vezető útra. Tegyétek kezetek jobb vállukra, és ezzel átadjátok a Felszabadító Pecsétet, az áramlás erejét, s a Boldogasszonyi energia legtisztább minőségét.

A felfűződő kötelék megtartja a gyengülőket, s erővel tölti fel az éppen Munkát végzőket.

Elhívtalak bennetek a Feladatra, melyért választottátok ezt a létezést. S tudjatok róla, hogy megtettétek már az idő és a tér másik szegletében, mégha nem is emlékeztek még.

Áldás és Bőség kíséri léptetek.

Úgy legyen."