Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

A Hűség

2009.06.16

Áldott AranyAsszonyok !
Áldott Rima Lányok !
Áldott húgaim, Nővéreim, Anyáim, Szerelmeim !
Áldott Mi !


Most nagyon nehéz, MEGPRÓBÁLÓ IDŐ-t  élünk MIND.....Ismét visszatérnek hozzánk olyan DÖNTÉS HELYZETEK, amikről azt hittük, már túl vagyunk rajta! Azt vettem észre, hogy a döntést ha meghozom, AZONNAL  eltűnik a kérdés az életemből. Magamon is csodálkozom, hogy mennyire másként állok MOST ugyan-azokhoz a helyzetekhez hozzá...

A SZER-elemnek - sokszor MONDTUK,-  van egy olyan formája, - változata-, amely

NEM KIZÁRÓLAGOS.

Gondolom JóISTEN is ilyen módon szerelmes Beléd, és MINDEN gyermekébe EGY-SZERRE!

 

Tehát ha elérjük AZ Ő ÁLLAPOTÁT (valamilyen szinten), akkor meg KELL TAPASZTALJUK azt a SZERELMET IS, amit Ő KÉPES ÉREZNI MINDANNYIUNK IRÁNT, s .....ezt hívom én szerelmetességnek!


Amikor először vagyunk BENNE  ebben az állapotban, akkor bizony meglepő, és szokatlan. Ennek az állapotnak az ALAPJA a  LÉLEK SZABADSAGA !
Eddig, ha szerelmes voltam valakibe, akkor TUDTAM...(!)....hogy mindenki más most ki van zárva számomra ebből az ÉRZÉSBŐL ....ez CSAK AZÉ AZ EGYETLEN EMBERÉ, akibe szerelmes vagyok.....
MOST azonban azt fogom tapasztalni, hogy miközben szerelmes vagyok abba az emberbe, mások  irant is KÉPES VAGYOK szerelmet ÉREZNI, MEGÉLNI !

ÉS EKKOR  TÖRTÉNIK VALAMI, amit EDDIG MÉG NEM VOLT MÓDOM MEGTAPASZTALNI, MEGÉLNI...!

Ez pedig nem más, mint a HŰSÉG....!!!!

 

Hogyan élhetném meg a hűséget, ha CSAK abba az emberbe vagyok szerelmes, SENKI másba? Ha viszont MINDENBE/mindenkibe szerelmes vagyok, AKKOR  és csak akkor (!) észre tudom venni, hogy az AZ EGY  miért tartozik mégis hozzám, de IMMÁR  minden MEGKÖTÉS, FELTÉTEL, ÉRDEK, ELVÁRÁS NÉLKÜL, azaz  SZ-A-B-A-D-O-N  !!!!

AZ  ISTENI   ÖRÖK  SZERELEM   MINDIG ILYEN, és CSAK ILYEN  LEHET !!!!!


Mi EDDIG  azért NEM éltük meg ezt a fajta állapotot, érzést, mert a SZERELEM állapotát KIZÁRÓLAG EGYETLEN  lény kaphatta meg tőlünk!
És ha igazán belegondolunk, akkor - NEM is TŐLÜNK KAPTA, hiszen nem tudtuk, hogy MIÉRT, és KIBE leszünk szerelmesek, a szerelmet mintegy megkaptuk valahonnan, valakitől, csak érkezett, és mi hagytuk, élveztük, vagy elszenvedtük. Tudattalanul, akaratunktól függetlenül. Akarattal NEM tudtál szerelmes lenni !!!

És  az a szerelem, amit CSAK KIZÁRÓLAG egyetlen embernek tartogattunk, az
VÉGES is  VOLT !!!

Mert magunk korlátoztuk !

Vagyis az ISTENI SZERELMETESSÉG nem csak SZABAD, de  VÉGTELEN, is, amit úgy is fogalmazhatok, hogy
ÖRÖK !!! ÖRÖKKÉ VALÓ ! és HATÁRTALAN !!!

Ez pedig már NEM jön az ismeretlenből, és "megkapjuk", vagy "elmúlik", -  hanem éppen úgy természetes ÁLLAPOTUNK, mint a LÉTEZÉS maga.
NEM csak ÉRZELEM, ÉRZÉS, hanem
TUDATOS MEGÉLÉS !!!

...része a SZÍV-TUDATOSSÁG ALLAPOTának.....

Szerelmetes hűséggel,

Mi
EGY
ütt